Se hvor du kan strømme filmer og serier
Black Widow konfronterer fortiden sin i helt ny trailer
Skrevet av:
Publisert:
06.04.2021
Oppdatert:
06.04.2021

Black Widow konfronterer fortiden sin i helt ny trailer

Denne sommeren kommer endelig Black Widow-filmen. Se traileren over!

Denne har fansen lengtet etter i årevis, og endelig har Marvel overskudd til å innfri. Filmen kickstarter Fase 4 av Marvels filmunivers, og flere nye karakterer kommer til å introduseres. Handlingen vil følge Natasha Romanoffs liv som spion før hendelsene i Avengers. Scarlett Johansson håndplukket selv indie-regissøren Cate Shortland til å regissere filmen, etter en massiv leteaksjon.

Filmen forteller en historie som foregår mellom Captain America: Civil War og Avengers: Infinity War. Natasha gjenforenes med de andre agentene hun pleide å jobbe for, når en farlig konspirasjon som knyttes til hennes fortid oppstår.

Én av de andre agentene er spilt av stjerneskuddet Florence Pugh, som hadde et fantastisk år i 2019. Hun spilte hovedrollen i den sjarmerende komedien Fighting with My Family, ga oss mareritt i skrekkfilmen Midsommar og ble Oscar-nominert for den beste rollen i Little Women.

I Black Widow spiller hun Yelena Belova, en annen agent som ble trent opp sammen med Natasha. Det er verdt å nevne at Yelena er en velkjent karakter i Marvel-tegneseriene – hun tar over tittelen "Black Widow" etter Natasha. Marvel er som kjent gniene med detaljer om kommende filmer, men i et intervju med Empire antyder regissør Cate Shortland at det samme kan skje i filmen.

- Kevin Feige innså at publikum ville forvente en origin story, så selvfølgelig gikk vi i motsatt retning. Og vi visste ikke hvor fantastisk Florence Pugh kom til å være. Vi visste at hun ville være god, men vi visste ikke hvor god. Scarlett er så elskverdig: "Å, jeg gir henne stafettpinnen!" Så filmen kommer til å drive frem en ny kvinnelig historie.

Shortland trår forsiktig her, men hun antyder absolutt at Florence Pugh/Yelena Belova kommer til å ha mer å gjøre i Marvel-universet etter at Black Widow-rulleteksten har begynt å rulle. Regissøren røper også at filmen vil adressere Natashas død.

- I Endgame ble fans skuffet over at Natasha ikke fikk en begravelse. Men da jeg snakket med Scarlett om det, sa hun at Natasha ikke ville ønsket noen begravelse. Hun er for privat, og uansett vet ikke folk hvem hun er. Så det vi gjorde i denne filmen, var at slutten ble sorgen individene følte, snarere enn en stor offentlig utstrømming. Jeg tror det er en passende avslutning for henne.

Black Widow skal ha kinopremiere 9. juli, samme dag som den blir tilgjengelig på Disney+ for "Premium Access" – for å se den hjemme må du altså betale en ekstra sum, i tillegg til abonnementet på strømmetjenesten.

Flere norske kinoer nektet å sette opp Disney-filmen Raya og den siste dragen da den ble lansert med samme strategi i mars, så vi vet ikke hvor mange nordmenn som faktisk vil få muligheten til å se Black Widow på kino.

Watchlist filmen her for å bli varlset når den har kinopremiere.

Et årsabonnement på Disney+ koster 890, eller du kan betale 89 kroner i måneden.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Nye filmer og serier