Se hvor du kan strømme filmer og serier
Ny strømmetjeneste kommer om en måned – les mer om 54 nye filmer og serier
Skrevet av:
Publisert:
25.02.2021
Oppdatert:
18.03.2021

Ny strømmetjeneste kommer om en måned – les mer om 54 nye filmer og serier

25. mars kommer en helt ny strømmetjeneste til Norge. Totalt skal Paramount+ tilby 6000 titler – dette er 54 av de nye filmene og seriene som kommer til tjenesten!

ViacomCBS er en diger mediebedrift som eier blant annet Paramount, den amerikanske TV-kanalen CBS, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central og MTV. Om en måned lanserer de sin egen, frittstående strømmetjeneste i Norden.

I Norge kommer et abonnement på Paramount+ til å koste 69 kroner i måneden. I forbindelse med lanseringen 25.mars, er det mulig å prøve tjenesten gratis i 7 dager.

Ved lansering vil Paramount+ være tilgjengelig på ParamountPlus.com, på mobil, tilkoblede TV-enheter, iOS, Android, Apple TV, Android TV og Amazon Fire TV. Du kan også få tilgang til strømmetjenesten gjennom TV-partnere som Telenor og Allente.

Eksklusive serier

Den amerikanske TV-kanalen Showtime står bak serier som Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday og City on a Hill. Alle de nevnte seriene vil være tilgjengelig på Paramount+ i år.

Paramount+ kommer også til å være det eksklusive hjemmet til barneseriene om SvampeBob Firkant, Dora utforskeren, Teenage Mutant Ninja Turtles, PAW Patrol og mer!

Tjenesten vil tilby alle sesongene av humorserier som South Park, Awkwafina is Nora from Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, The Roast, Broad City og Drunk History.

En reboot av Dexter

Michael C. Hall og showrunner Clyde Phillips kommer tilbake med en niende sesong av den elskede serien om Dexter Morgan, kriminalteknikeren med blodsprutanalyse som spesialfelt og seriedrap som hemmelig hobby. Begge to har tidligere truet med å bringe Dexter tilbake til skjermen hvis de skulle komme på en god nok idé, og nå tyder alt på at ideen har dukket opp!

Den nye serien kommer ikke til å ignorere handlingen i de senere sesongene av serien, og den vil heller ikke plukke opp tråden rett etter finalen. Siste episode av sesong 8 gikk på lufta i 2013, og den nye sesongen vil plukke opp i "sanntid", 7-8 år etter forrige episode.

Halo

Denne Xbox-favoritten har blitt forsøkt filmatisert ved flere anledninger, og flere Halo-serier og filmer har blitt annonsert og deretter skrinlagt siden spillserien slo ned med et brak og vant gamer-hjerter verden over i 2001. Nå kommer det endelig en serie – på ekte!

Pablo «Pornstache» Schreiber (Orange Is the New Black) spiller hovedrollen som alien-moser Master Chief, Danny Sapani (Black Panther) er kaptein Jacob Keyes og Natascha McElhone (Designated Survivor) som den kunstige intelligensen Cortana.

American Tragedy

Miniserien Waco, som ble sendt i 2018 i USA, dramatiserte standoffet mellom FBI, Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF) og the Branch Davidians i Texas i 1993. Taylor Kitsch, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Paul Sparks, Rory Culkin, Julia Garner og Melissa Benoist spilte i serien, og nå skal Paramount+ begynne en antologiserie basert på serien.

Hver sesong skal ta for seg en "komplisert true crime-fortelling" fra amerikansk historie – og forhåpentligvis blir det like nyansert, spennende og stjernespekket som Waco var!

The Man Who Fell to Earth

Chiwetel Ejiofor spiller hovedrollen i denne kommende serien basert på Walter Tevis roman med samme navn og den ikoniske kultklassikeren med David Bowie. Serien vil følge en fremmed karakter som kommer til jorden ved et vendepunkt i den menneskelige evolusjonen. Han blir nødt til å konfrontere sin egen fortid for å bestemme framtida vår.

American Rust

Jeff Daniels produserer og spiller hovedrollen i denne serien, basert på Philipp Meyers roman "American Rust". Romanen handler om hvordan en politimester i det såkalte "rustbeltet" forholder seg til den amerikanske drømmen.

Kamp Koral: SpongeBob's Under Years

Denne dataanimertre barneserien er den aller første spin-offen til SvampeBob Firkant! Serien tar seerne tilbake til da de ikoniske karakterene fra Bikini Bottom møttes for aller første gang, på en sommerleir som du ikke har sett maken til. Kamp Koral blir tilgjengelig på Paramount+ fra lanseringsdagen, 25. mars.

The First Lady (arbeidstittel)

Den Oscarbelønnede skuespilleren Viola Davis kommer til å spille USAs tidligere førstedame, Michelle Obama i denne serien. Hun er ikke den eneste førstedamen som portretteres – Michelle Pfeiffer skal spille Betty Ford, og Gillian Anderson har rollen som Eleanor Roosevelt.

En reboot av Frasier

Frasier kommer tilbake! Denne rebooten har vært ryktet i flere år, og i 2019 røpet Kelsey Grammer for første gang hva den skulle handle om, på The Late Late Show with James Corden.

"Det er en annen historie: De samme karakterene, men i en annen setting. Noe har endret seg i livene deres." John Mahoney, som spilte hans far i serien, døde i 2018, og det skal også visstnok påvirke den kommende utgaven av komiserien. David Hyde-Pierce, Jane Leeves og Peri Gilpin kommer også tilbake.

Mirage

Denne europeiske actionthrillerserien handler om Claire, som legger ut på et livsfarlig oppdrag som involverer utpressing, atomkraft-sabotasje, og å ljuge sine næreste rett opp i trynet! Serien vil være tilgjengelig på Paramount+ allerede 25. mars.

Star Trek: Strange New Worlds

I Norge er Star Trek: Discovery tilgjengelig på Netflix, mens Star Trek: Picard og Star Trek: Lower Decks er tilgjengelig på Prime Video. Alle Star Trek-seriene er produsert av CBS og vil være tilgjengelig på Paramount+ i USA, men Paramount+ Nordic kan ikke bekrefte eller avkrefte at de kommer til strømmetjenesten i Norge i nærmeste framtid.

Den neste serien i franchisen er en spin-off fra Star Trek: Discovery, og følger kaptein Pike, Number One og Spock – den originale besetningen på USS Enterprise, før James T. Kirk ble kaptein.

Star Trek: Prodigy

Denne animasjonsserien fra Star Trek-universet er, i motsetning til Star Trek: Lower Decks, en familieserie. Prodigy følger et crew bestående av tenåringsaliens, som bruker et forlatt skip for å lete etter eventyr! Kate Mulgrew er tilbake som stemmen til Kathryn Janeway fra Star Trek: Voyager.

En reboot av Rugrats

Jepp, Snørrungene kommer tilbake – i ny, dataanimert drakt! De originale serieskaperne og flere av de originale stemmene er tilbake i den nye serien, som kommer i år.

The Twilight Zone

Jordan Peele, regissøren av Get Out og Us, leder den nyeste versjonen av The Twilight Zone, sci-fi-antologien som blant annet var inspirasjonen til Black Mirror. To sesonger av serien vil være tilgjengelig på Paramount+ allerede 25. mars!

The Offer

En miniserie om innspillingen av Gudfaren, skapt av den Oscar- og Emmy-nominerte manusforfatteren Michael Tolkin. Serien er fortalt fra perspektivet til produsent Albert S. Ruddy.

Yellowstone

Taylor Sheridan, manusforfatteren bak sterke filmer som Sicario og Hell or High Water står bak denne dramaserien med Kevin Costner. Serien handler om familien Dutton, som kjemper for å forsvare ranchen og livsstilen sin mot et reservat for amerikansk urbefolkning og lokale eiendomsutviklere.

Yellowstone er blant de mest populære seriene på amerikansk TV, men fram til nå har den ikke vært tilgjengelig for nordmenn på en frittstående strømmetjeneste. Samtlige tre sesonger er tilgjengelig på Paramount+ på lanseringsdagen.

Y:1883

Paramount+ satser tungt på Taylor Sheridan. I tillegg til flere sesonger av Yellowstone, skal han produsere fem andre nye serier. To av dem er spin-offs fra Yellowstone, og først ut er Y:1883, en prequelserie som foregår i, du gjettet det, 1883.

Serien følger Dutton-familien på sin pionerreise gjennom Amerika. Serien beskrives som en "sterk gjenfortelling av ekspansjonen mot vest, og en intens studie av en familie som flykter fra fattigdom for å søke en bedre fremtid i Amerikas forgjettede land - Montana."

6666

Denne Yellowstone-spinoffen handler om en ranch som ble grunnlagt "da comanches fortsatt styrte Vest-Texas," og som fortsatt fungerer som den gjorde to århundrer tidligere. Gården er "der loven og naturlovene smelter sammen på ett sted."

"6666 er synonymt med den nådeløse bestrebelsen for å oppdra de beste hestene og husdyrene i verden, og stedet der cowboyer i verdensklasse blir født og skapt."

Mayor of Kingstown

Taylor Sheridan står også bak denne serien, om USAs fengselsvesen. Jeremy Renner spiller i serien, som følger den mektige McLusky-familien i Kingstown, Michigan, "der fengsling er den eneste blomstrende industrien. Serien håndterer temaer som systemisk rasisme, korrupsjon og ulikhet, og løfter et kraftig blikk mot deres forsøk på å bringe orden og rettferdighet til en by som har ingen av dem."

Land Man

Jepp, her er Taylor Sheridan serieskaper for nok en sosialrealistisk serie om familiedynamikk, industri og Americana. Denne serien handler om såkalte "boomtowns i Vest-Texas, og er "en moderne fortelling om mennesker på leting etter rikdom i en verden av oljerigger. Serien er en upstairs/downstairs-historie om tøffe arbeidere og villkattmilliardærer som driver en boom så stor at den omformer vårt klima, vår økonomi og vår geopolitikk!

Lioness

Lioness er den hittil siste serien som har blitt annonsert fra serieskaper Taylor Sheridan. Den er basert på et virkelig CIA-program, og følger en ung marinesoldat som er rekruttert til å bli venn med datteren til en terrorist, for å bringe organisasjonen ned innenfra.

On Becoming a God in Central Florida

Aleksander Skarsgård og Kirsten Dunst får livet lagt i ruiner av pyramidevirksomhet i denne kritikerroste serien. Året er 1992, og ekteparet Krystal og Travis Stubb overlever på minstelønn. Etter at pyramidespillet har ødelagt alle planene de hadde, bestemmer Krystal seg for å ta hevn ved å lure seg til topps i svindelselskapet.

Guilty Party

Denne komedien har Kate Beckinsale i hovedrollen som Beth Baker, en journalist som er desperat etter å berge karrieren sin ved å følge historien om en ung mor dømt til livstid i fengsel for å ha lemlestet og myrdet mannen sin - forbrytelser hun hevder hun ikke begikk.

I sitt forsøk på å avdekke sannheten, ender Beth opp med å kjempe mot Colorado-våpensmuglere, clickbait-kultur, et livstrøtt ekteskap og sin egen fortid.

Two Weeks to Live

Maisie Williams (Game of Thrones) spiller i denne miniserien, der hun legger ut på et hemmelig oppdrag for å hedre faren, som døde under mystiske omstendigheter da hun var en ung jente. Miniserien vil være tilgjengelig på Paramount+ allerede 25. mars.

The Astronauts

Denne helt nye live-action-serien følger en gruppe barn som begir seg ut på tidenes eventyr etter at de feilaktig blir skutt ut i verdensrommet!

Everyone is Doing Great

Seth og Jeremy sanket littegrann suksess med TV-serien "Eternal", et vampyrdrama. Fem år etter at serien gikk av lufta, lener de seg på hverandre mens de sliter med å gjenvinne sin tidligere relevans, i dette humordramaet. Serien vil være tilgjengelig på Paramount+ allerede 25. mars.

Dani Who?

Den mexicanske sci-fi-serien handler om en mystisk forsvinning i byen San Gregorio. Tragedien samler en gruppe klassekamerater som trodde det eneste de hadde til felles var skolen deres. Serien vil være tilgjengelig på Paramount+ allerede 25. mars.

The Coroner

En advokat vender tilbake til kystbyen hun forlot som tenåring for å tiltre stillingen som rettslege. Hun blir en talsperson for de døde mens hun etterforsker plutselige, voldelige eller uforklarlige dødsfall. Sesong 1 og 2 av krimserien vil være tilgjengelig på Paramount+ allerede 25. mars.

The Harper House

China, IL-skaperen Brad Neely og Katie Krentz (Star Trek: Lower Decks) står bak denne animasjonsserien for voksne, med Rhea Seehorn (Better Call Saul), Jason Lee (My Name Is Earl) og Tatiana Maslany (Orphan Black).

Serien følger et kvinnelig familieoverhode (Seehorn), som sliter med å få tilbake statusen sin etter å ha mistet jobben og flyttet fra den rike siden til den fattige siden av en liten by i Arkansas. For å spare penger har de flyttet inn i et viktoriansk oppussingsobjekt, det historiske Harper House.

Nye episoder av Inside Amy Schumer

Sketsjeserien Inside Amy Schumer kommer tilbake med fem spesialeepisoder på Paramount+. Den originale skissekomedieserien, av og med Schumer, ble sendt på Comedy Central fra 2013 til 2016, og vant to Emmy-statuetter.

Nye episoder av Yo! MTV Raps

Jadda! Her snakker vi. Det aller første hiphop-programmet på MTV sendte musikkvideoer i to timer, tidvis avbrutt av en gira programleder. Vi vet neimen ikke hvordan Paramount+ skal oppdatere dette programmet for et ungt publikum, men vi gleder oss.

En reboot av Criminal Minds

Criminal Minds gikk av lufta i 2020, rett før pandemien inntraff. Siden den gang har serien, av alle ting, tatt av som et TikTok-fenomen, så nå skal serien komme tilbake, i en eller annen form, på Paramount+. Den nye serien ble annonsert i går, og skal bestå av ti episoder.

Reno 911! The Hunt for QAnon

Det er bare et år siden komiserien Reno 911! ble reboootet på den kortlevde strømmetjenesten Quibi, men nå er de snart tilbake igjen – og denne gangen skal de kødde med konspirasjonsteoretikere!

The Weekly Show med Trevor Noah

Neida, The Daily Show skal ikke slutte å rulle og gå, men Trevor Noah skal produsere minst seks nye episoder som går i dybden på "det sosiale landskapet", der Noash "snakker med menneskene bak overskriftene."

En reboot av serien The Game

Jeg har aldri hørt om The Game, men det er kanskje fordi jeg er en hvit nordmann. Dramakomedien gikk i ni sesonger fra 2006 til 2015, og følger en ung amerikansk fotball-utøver som studerer medisin ved siden av jobben! Nå kommer serien tilbake, i en eller annen form, på Paramount+.

Nye serier basert på Paramount-filmer

Strømmetjenesten skal lage nye serier basert på filmene The Italian Job, Fatal Attraction, The Parallax View, Love Story og Flashdance! Vi vet ikke så mye mer om de kommende seriene, men ingen av dem er under innspilling ennå.

Filmer

Paramount+ vil også være hjemmet til filmfranchiser som Mission: Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien.

I USA kommer kinofilmene Mission: Impossible 7 og A Quiet Place 2 til å bli sluppet på Paramount+ bare 45 dager etter kinopremieren. Det er ikke klart om dette også kommer til å gjelde i Norge.

I tillegg blir Paramount+ den første abonnementstjenesten som tilbyr filmer som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria og Bølle i trøbbel.

Serieskaper Mike Judge har annonsert at han skal lage en ny Beavis & Butt-Head-film for Paramount+. Vi er neimen ikke sikre på om denne filmen erstatter, eller kommer i tillegg til, de nye Beavis & Butt-Head-episodene Judge også har annonsert at han skal produsere.

Den kommende Paranormal Activity-oppfølgeren, som tar serien i en uventet retning, skal slippes rett på strømmetjenesten, og det samme skal en ny prequel til Stephen Kings Pet Sematary.

Realityfavoritter og dokumentarer

Paramount+ byr på nye MTV-formater som The Hills sesong 2, som kommer i mai, og fra lansering en helt ny Paramount+ originalserie - Story of Songs, som i hver episode tar for seg en musikkhit laget av en berømt artist. Madonna, Celine Dion og Nirvana er blant flere kjente verdensartister som er med i Story of Songs.

Paramount+ har i tillegg en stor katalog av realityfavortter som Jersey Shore, Ex on the Beach og Catfish: The TV Show. Seerne får også tilgang til mer enn 100 episoder fra Smithsonian Channel, som dekker forskning, natur, kultur, historie og luft- og romfartøyer. An American Aristocrat's Guide to Great Estates og Mystic Britain er eksempler på sterke seriefavoritter fra Smithsonian.

Nye filmer og serier