Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
7 hardtslående nye filmer du burde se på Blockbuster
Skrevet av:
Publisert:
24.02.2021
Oppdatert:
24.03.2021

7 hardtslående nye filmer du burde se på Blockbuster

Du kan leie Liam Neeson, Mads Mikkelsen og Trolls, eller du kan se en grusom skrekkfilm og et kritikerrost mesterverk. Få med deg ukas beste strømmenyheter på Blockbuster.no!

Annonsørinnhold for

Honest Thief

Liam Neeson er tilbake der vi liker han best: I saftig hevn-action! Denne gangen spiller han bankraneren Tom, som forsøker å legge sin kriminelle fortid på hylla. Han har forelsket seg og vil starte på nytt som en ærlig mann med et lovlydig liv.

Men når han innser at FBI er mer korrupte enn ham blir det en hard kamp for å renvaske navnet sitt. Når han havner i klinsj med to korrupte politimenn (Anthony Ramos og Jai Courtney), innser han at han må gjenoppta sine voldelige bedrifter - dersom han vil beholde livet. Nå kan du leie filmen!

Se Honest Thief

Et glass til

Årets danske Oscar-kandidat handler om fire lærere på videregående som bestemmer seg for å teste Finn Skårderud teori om at litt alkohol i blodet åpner sinnet for omverdenen, og får kreativiteten til å stige. Derfor velger lærere å alltid holde en halv promille i blodet.

Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og resultatene løfter seg, fram til alt tar en brå vending! Den siste scena i filmen er en spektakulær sekvens, og noe av det mest underholdende vi har sett på film på en god stund! Nå kan du leie filmen.

Se Et glass til

Trolls: Verdensturné

Den etterlengtede oppfølgeren til barnefavoritten Trolls kan streames! I Norge spiller Marion Ravn og Atle Pettersen hovedrollene som poptrollene Poppy og Kvist. De oppdager at de tilhører én av seks ulike trollstammer, spredt over seks land. Hvert av landene har sin egen musikkstil; pop, funk, klassisk, techno, countrymusikk og rock.

Når kongen og dronningen av rockelandet legger skumle planer om herredømme over alle trollrikene, må Poppy og Kvist forsøke å forene resten av landene i en felles, harmonisk front. Gjør deg klar for en fargesprakende animasjonsopplevelse full av herlig musikk i denne oppfølgeren til den superpopulære første Trolls-filmen. Nå er oppfølgeren tilgjengelig for leie!

Se Trolls: Verdensturné

Familien Bigfoot

Familien Bigfoot er oppfølgeren til Bigfoot Junior fra 2017. Pappaen til Adam er ingen hvem-som-helst, men det det myteomspunnede vesenet Bigfoot. Adam selv har arvet sin fars Bigfoot-krefter, og kan løpe kjempefort, snakke med dyr og se kornete ut på diverse omstridte amatøropptak. Okei, den siste der fant jeg på.

Etter å ha levd alene ute i skogen i mange år, er Bigfoot etter hendelsene i første film blitt kjendis, og vil bruke sin nyvunnede kjendisstatus til å forandre verden.

Se Familien Bigfoot

David Byrne's American Utopia

Blir vi dummere med alderen? David Byrne reflekterer over menneskelige forhold, livet og hvordan vi sliter med dem. Filmversjonen av Byrnes veldig populære Broadway-konsert "American Utopia" har blitt omtalt som en av 2020s beste filmer, og en av tidenes sterkeste konsertfilmer.

Den er regissert av Spike Lee, som forvandler produksjonen til en oppslukende, dynamisk film som utstråler forbløffende fremførelser, oppfinnsom dans og politiske budskap.

Se David Byrne's American Utopia

The Empty Man

The Empty Man handler om en liten by i den amerikanske midtvesten, der en gjeng tenåringer begynner å forsvinne på mystisk vis. Lokalbefolkningen er overbevist om at forsvinningene kan kobles til vandrerhistorien om "The Empty Man".

Mens en pensjonert politimann etterforsker og forsøker å få historiene til å stemme overens, oppdager han en hemmelighetsfull gruppe og deres forsøk på å tilkalle en forferdelig, mystisk enhet, og snart er hans liv - og livet til hans nærmeste - i alvorlig fare.

Se The Empty Man

The Capote Tapes

I 50- og 60-tallets kulturliv sto Truman Capote på toppen av stigen, og sosietetsfestene hans var like avholdt som hans forfatterskap. Men ingenting varer evig, og når misbruket hans tar overhånd, sliter han med å opprettholde statusen sin.

The Capote Tapes er en intim skildring av den toneangivende forfatterens framgang og fall, fortalt gjennom intervjuinnspillinger som lenge var forsvunnet, og samtaler med Capotes venner – og uvenner.

Se The Capote Tapes

Nye filmer og serier